Sorgrådgivning


Sammen finder vi vejen til, at du kan leve et meningsfyldt liv med sorg.
Sammen finder vi vejen til, at du kan leve et meningsfyldt liv med sorg.

” Alle har et ar et sted. Flyver højt, falder ned. Selv de dybeste sår de kan hele. Men i dag har du svært ved at se det……..”

Sådan starter Andreas Odbjergs´ sang “I morgen er der også en dag.”

Arrene kan være kommet af mange grunde, men fælles for alle ar i sjælen er, at de aldrig forsvinder helt.

Jeg ville ønske, at du ikke havde brug for at læse på min side, men siden du gør, bærer du måske på en sorg og smerte, efter en af dine kære er død, ved alvorlig sygdom, tab af job mm. og det gør mig ondt.

Sorg.

er den normale reaktion på at miste noget betydningsfuldt, og alle mennesker oplever perioder med sorg i livet, når de mister.

Man oplever både sorg ved dødsfald men også mange andre tab, som fx ved sygdom, tab af job, skilsmisse, følelse af ensomhed o.m.a.

Lad os tale om din sorg.

Det kan føles umuligt at se, hvordan du nogensinde kommer til at leve et liv med sorgen og smerten. Det har jeg forståelse for.

Jeg kan på ingen måde forstå din sorg og smerte. Det er kun dig, der ved, hvordan du har det. For lige så mange mennesker, der findes…… lige så mange sorgreaktioner er der.

Jeg har en forståelse af, hvad du går igennem, da jeg selv har oplevet sorg i mit liv. Den første sorg, jeg rigtig husker er, da jeg er 16 år og min bedste veninde dør i en voldsom bilulykke.

Gennem de sidste mange år har jeg støttet mennesker i sorg og krise gennem frivilligt arbejde og jeg har uddannet mig til sorgrådgiver, så jeg ved, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Sammen kan vi tale om din sorg og finde vejen til, at du kan udvikle dig og leve et meningsfyldt liv med sorgen og tabet.

Sorgrådgivning for private

Akut brug for hjælp?

Står du pludselig i en sorg– og eller krisesituation, så kan du kontakte mig på tlf: 61141800. Er det ikke muligt for mig at svare med det samme, er du velkommen til at lægge en besked og jeg kontakter dig, så snart det er muligt.

Samtaleforløb

Jeg møder dig der, hvor du er og jeg vil i samarbejde med dig, rådgive dig til at kunne udvikle dig til at leve et meningsfyldt liv med sorg.

Jeg tilbyder rådgivning, sparring og støtte i dit sorgforløb

Samtalerne er fortrolige.

Du kan kontakte mig for en indledende samtale og sammen finder vi ud af, hvad du har brug for.
kontakt mig via SEND BESKED på Hjertevarmer/v Heidi Pedersen på Facebook eller ring på 61141800. Du kan også sende mig en mail: heidi@hjertevarmer.dk

Er du pårørende eller kollega?

Er du pårørende eller kollega til et menneske i sorg– og eller krisesituation og har du brug for rådgivning til, hvordan du bedst støtter en sorgramt?

Jeg tilbyder rådgivning, sparring og støtte, så du kan være en god støtte for den sorgramte.

Samtalerne er fortrolige.

Du kan kontakte mig for en indledende samtale og sammen finder vi ud af, hvad du har brug for.
Kontakt mig via SEND BESKED på Hjertevarmer/v Heidi Pedersen på Facebook eller ring på 61141800. Du kan også sende mig en mail: heidi@hjertevarmer.dk